cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Login & Join the DevCentral Connects Group to watch the Recorded LiveStream (May 12) on Basic iControl Security - show notes included.

Enabling TLS1.3 under client SSL profile

RajeshSoni
Altostratus
Altostratus

Hello Experts,

 

I am trying to enable TLS1.3 under client SSL profiles on my F5 but somehow, i am not able to find TLS1.3 under options list. Need your help on this.

Also any recommendations for TLS1.3?

 

Thanks !

1 ACCEPTED SOLUTION

Hello Rajesh,

 

I think, your F5 is running on 13.x or lower version. In order to use TLS1.3 , your F5 should be on at least 14.0.x version. Recently TAC suggested us to use 14.1.2.3 for using TLS1.3 in prod environment. Please check once with TAC for getting more stable version for TLS1.3.

 

Hope it helps!

View solution in original post

5 REPLIES 5

Hello Rajesh,

 

I think, your F5 is running on 13.x or lower version. In order to use TLS1.3 , your F5 should be on at least 14.0.x version. Recently TAC suggested us to use 14.1.2.3 for using TLS1.3 in prod environment. Please check once with TAC for getting more stable version for TLS1.3.

 

Hope it helps!

RajeshSoni
Altostratus
Altostratus

That was very quick buddy. Yes my f5 is on 13.1.3. I will have word with TAC for getting suggested version for enabling tls1.3.

Thank you so much for your quick help. Appreciate it!

 

One more question, have you enabled TLS1.3 in your environment?

Yes we have enabled same. We are running on 14.1.2.3.

 

Mayur

Thanks buddy ! I That was helpful.

You are welcome buddy!

 

Mayur