cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Login & Join the DevCentral Connects Group to watch the Recorded LiveStream (May 12) on Basic iControl Security - show notes included.

BIG-IP DNS - XML VIP Information Not Showing in iQuery

JustCooLpOOLe
Cirrocumulus
Cirrocumulus

Hi,

I'm trying to track down an issue where where I can see the virtual server information being passed via iQuery in one environment but not in another environment.  So I deployed the configuration in my lab and had some interesting results.  It appears out-of-the-box, I can run iqdump and get back what I want:

 

 

<vip>
<name><![CDATA[vs_dvwa_app_443]]></name>
<ltm_name><![CDATA[/Common/vs_dvwa_app_443]]></ltm_name>
<ip>::ffff:192.168.17.120</ip>
<target_ip>::ffff:192.168.17.120</target_ip>
<port>443</port>
<target_port>443</target_port>
<pkts_in>0</pkts_in>
<pkts_out>0</pkts_out>
<tot_bytes>0</tot_bytes>
<tot_bytes_in>0</tot_bytes_in>
<tot_bytes_out>0</tot_bytes_out>
<cur_conns>0</cur_conns>
<conn_limit>0</conn_limit>
<conns_avail>0</conns_avail>
<tot_conns>0</tot_conns>
<conn_rate>0</conn_rate>
<conn_rate_limit>0</conn_rate_limit>
<nodes_up>1</nodes_up>
<vs_score>0</vs_score>
<ratio>0</ratio>
<uptime>2421700</uptime>
<available>1</available>
<is_host>0</is_host>
<has_conn_rate>1</has_conn_rate>
</vip>

 

 

But when I change the Group Name in SETTINGS -> GSLB -> GENERAL to something other than "default" such as "FANCY-DNS", I only see these:

 

 

<!-- Mon Apr 18 15:04:49 2022 -->
<server>
   <pkts>748</pkts>
   <pkts_in>436</pkts_in>
   <pkts_out>312</pkts_out>
   <tot_bytes>148670</tot_bytes>
   <tot_bytes_in>44244</tot_bytes_in>
   <tot_bytes_out>104426</tot_bytes_out>
   <cpu>0</cpu>
   <uptime>25034</uptime>
   <active>1</active>
   <maintainance>0</maintainance>
   <big3d_log_level>notice</big3d_log_level>
   <monitor>0</monitor>
   <snmp>0</snmp>
   <path>0</path>
   <trace>0</trace>
   <monitor_active>0</monitor_active>
   <snmp_active>0</snmp_active>
   <path_active>0</path_active>
   <trace_active>0</trace_active>
</server>

 

 

I just see that over and over.  Does anyone know why this is happening?  I think being able to see how the VIP Name and LTM Name are showing is an important piece to troubleshooting.  I've seen an issue where the VIP Name said one thing but it did not match the LTM Name.

Any help is greatly appreciated.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

JustCooLpOOLe
Cirrocumulus
Cirrocumulus

Ok, it's a little odd answering my own question but evidently, you need to use the "-s <group name>" in your iqdump if you have a non-default name.

View solution in original post

1 REPLY 1

JustCooLpOOLe
Cirrocumulus
Cirrocumulus

Ok, it's a little odd answering my own question but evidently, you need to use the "-s <group name>" in your iqdump if you have a non-default name.