cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

/pre/config.php?version=2.0 retruns "The requested file was not found on the server."

Youssef_Ghorba1
Altostratus
Altostratus

Hello,

 

BigIP Edge client stopped accessing SSL VPN looping over "Can't receive settings from server".

Digging deeper, the https://myvpnurl/pre/config.php?version=2.0 seems to have stopped retruning XML settings and rather prints this message :

 

"The requested file was not found on the server. Please contact system administrator!"

 

Everything was working OK till users started reporting that new VPN connection was failing. Already established VPN sessions are still working.

No errors are reported in /var/log/apm or /var/log/ltm, and APM licences limit were not reached.

 

It seems as something broke somewhere in APM interals. Where should I look to have more insights of what's happening? (maybe a service crash or something)

 

Any help would be really appreciated!

 

Youssef

1 ACCEPTED SOLUTION

Youssef_Ghorba1
Altostratus
Altostratus

We engaged with support and a matter of fact it's a known issue :

https://cdn.f5.com/product/bugtracker/ID756540.html

 

Still no permananet fix, but a workaround :

tmsh delete ltm profile ramcache all

It works perfectly and connections start to flow again!

View solution in original post

1 REPLY 1

Youssef_Ghorba1
Altostratus
Altostratus

We engaged with support and a matter of fact it's a known issue :

https://cdn.f5.com/product/bugtracker/ID756540.html

 

Still no permananet fix, but a workaround :

tmsh delete ltm profile ramcache all

It works perfectly and connections start to flow again!