F5 introduceert nieuwe lichting software defined application services

BIG-IP release 11.6 biedt nieuwe mogelijkheden voor beveiliging, toekomstgerichte application delivery en versnelde cloud-migratie

Amsterdam, 3 september 2014 – F5 Networks introduceert nieuwe software defined application services (SDAS) voor de fysieke en virtuele BIG-IP-oplossingen. Hiermee worden nieuwe niveaus van schaalbaarheid en performance gehaald. BIG-IP 11.6 software maakt aanpasbare services mogelijk die de uitrol van nieuwe diensten en applicaties aanzienlijk versnellen.

Gebruikers profiteren op verschillende manieren van het vernieuwde, flexibele applicatie delivery-platform. Neem bijvoorbeeld de uitbreiding van DDoS mitigatie methodes in hardware, de sterk uitgebreide zero-day attack bescherming en de meest volledige bot-verdediging. Samen met de programmeerbaarheid  van het BIG-IP platform betekent dit: beveiliging op maat!

Snelste applicatielevering

F5 is de enige ADC-leverancier die HTTP 2.0 ondersteunt, waardoor webpagina’s 50 procent sneller kunnen laden en bovendien gebruik kunnen maken van de aanwezige TCP optimalisatie, waardoor ook mobiele gebruikers profiteren van beter beschikbare applicaties. Deze snelheid wordt mede geboden doordat in de 11.6 release een verdubbeling van de DNS requests per second is gerealiseerd, tot wel 40M RPS!

Cloud-migratie

F5 biedt zijn oplossingen aan in zowel fysieke als virtuele vorm, waardoor SSL-procestaken van virtuele producten naar hardware zijn over te zetten. BIG-IP biedt maximale SSL-prestaties voor hybride omgevingen met de eerste hybrid crypto offload-oplossing. Hierdoor is het voor bedrijven veel makkelijker naar de cloud te migreren. Daarnaast zijn verbeterde beveiligingsopties beschikbaar voor multi-tenant ADC-omgevingen, zoals Virtual Clustered Multiprocessing en REST API-mogelijkheden voor web-applicatiefirewall toepassingen.
“Bedrijven merken dat ze zich steeds sneller moeten aanpassen aan nieuwe protocollen, applicaties en cloud-technologieën, om hun bedrijfsprocessen gestroomlijnd te houden, en concurrentievoordeel te behalen of te behouden”, aldus Rene Oskam, sales directeur van F5 Benelux. “Gelijktijdig moeten ze in staat zijn hun infrastructuur geschikt te maken voor ondersteuning van mobiele apparatuur en allerlei types van content-levering. Daarbovenop liggen nog eens de risico’s die met deze ontwikkelingen meekomen. Dit illustreert al de holistische benadering die nodig is om applicatie-levering in goede banen te leiden. De nieuwe BIG-IP ondersteunt een uitgebreide set aan services in zowel traditionele datacenters als cloud en hybride omgevingen, zodat gebruikers maximale flexibiliteit behouden, zonder in te leveren op performance of beveiliging.”

Aanvullende informatie

- BIG-IP Product Portfolio Details

- F5 Synthesis: Hybrid to the Core – DevCentral Blog Post

- Accelerating the Transition to Cloud – DevCentral Blog Post
------------
Volg @F5_Benelux op Twitter
F5 Networks - Solutions for an Application World
F5 (NASDAQ: FFIV) helpt bedrijven bij het schalen van cloud-, datacenter- en software defined networking toepassingen, waardoor applicaties succesvol aangeboden kunnen worden aan iedereen, op elk moment, op elke locatie. F5-toepassingen vergroten de mogelijkheden van IT dankzij een open, uit te breiden framework en een omvangrijk partner ecosysteem bestaande uit vooraanstaande technologieleveranciers en datacenterspecialisten. Deze benadering stelt klanten in staat de infrastructuur te kiezen die het beste past bij hun huidige en toekomstige benodigdheden. 's Werelds grootste bedrijven, service providers, overheden en consumentenmerken vertrouwen op F5 om voorop te lopen qua trends in cloud, security en mobiliteit. Voor meer informatie: www.F5networks.nl.

Published Sep 03, 2014
Version 1.0

Was this article helpful?

No CommentsBe the first to comment