F5 introduceert eerste modulaire application delivery controller 2U-chassis

VIPRION 2200 en F5’s high performance services-fabric bieden on-demand schaalbaarheid, consolidatie en flexibiliteit van applicaties zonder onderbreking

Samenvatting

· VIPRION 2200 is het eerste modulaire ADC-chassis in een appliance footprint (2U), waardoor klanten tot wel 50 procent kunnen besparen

· ScaleN-technologie zorgt voor flexibiliteit en multi-tenancy, waardoor F5-toepassingen zowel fysiek als virtueel in staat zijn applicatieservices on-demand te schalen en te consolideren.

· Dankzij het clusteren van apparatuur in een all-active modus, zijn passieve standby apparaten niet langer noodzakelijk, met als gevolg extra bezuinigingen voor gebruikers.


F5 introduceert het VIPRION 2200 application delivery controller-chassis. Dit eerste ADC-chassis in het 2U appliance-formaat is gericht op gebruikers die on-demand schaalbaarheid van hun performance willen, maar beperkte ruimte of voorzieningen in hun datacenter hebben. Het nieuwe 2U-chassis gecombineerd met F5’s ScaleN-technologie biedt efficiënte consolidatie van applicatieservices en dynamische resource-toewijzing zonder onderbreking, met de mogelijkheid te groeien.

Klanten kunnen eenvoudig capaciteit toevoegen als de business daarom vraagt, zonder dat gebruikers daar last van hebben. Op die manier betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Resources toevoegen aan F5’s elastische services-fabric
Voor een optimale benutting van de aanwezige apparatuur heeft F5 in 2011 ScaleN geintroduceerd waarmee apparaat-resources geclusterd kunnen worden in een all-active configuratie. Dankzij de virtuele Clustered Multiprocessing-technologie is het VIPRION-chassis de multi-tenant oplossing met de hoogste density in zijn klasse. Hierdoor zijn applicatieservices en niet volledig bezette ADC’s efficiënt te consolideren. Bovendien integreert het nieuwe chassis goed in de oplossingen voor Software Defined Application Services van het bedrijf, die van het datacenter tot in de cloud inzetbaar zijn.

Specificaties
VIPRION 2200 werkt nauw samen met andere F5-oplossingen als iRules voor geavanceerde programmeerbaarheid, iApps voor gestroomlijnde applicatie-uitrol en iHealth voor diagnostiek, monitoring en analyse

Het chassis biedt application delivery-mogelijkheden voor bedrijven met webapplicaties die veel verkeer krijgen en van kritisch belang zijn voor de organisatie, inclusief 160 G aan L7 doorvoer en 4 miljoen L7-requests per seconden, 72 Gbps aan SSL bulk crypto doorvoer, 80 Gbps hardwarecompressie, hardware DDoS-bescherming tegen meer dan 50 aanvallen en tot 40 high performance virtual BIG-IP guests (en tot 1280 instances in een 32-device cluster) met aantrekkelijke price-per-instance besparingen.

Published May 12, 2014
Version 1.0

Was this article helpful?

No CommentsBe the first to comment