F5 introduceert een nieuwe architectuur voor software defined application services

 

F5’s Synthesis architectuur omvat een portfolio intelligente applicatiediensten en modellen, om gebruikers te helpen bij het toepassen van security-, mobility- en cloud-initiatieven.

Deze nieuwe benadering maakt het klanten makkelijker om hun dienstverlening te verbeteren en kortere time-to-market-tijden te realiseren, middels geautomatiseerde provisioning en intelligente service-aansturing. Hierdoor verminderen de kosten en complexiteit van software defined application services over de gehele linie van verschillende systemen en omgevingen, inclusief software defined-netwerken, virtuele infrastructuren en cloud-initiatieven.

Dankzij F5 Synthesis kunnen bedrijven al hun toepassingen van dezelfde services voorzien, zoals security, prestatiemanagement, beschikbaarheid, authenticatie en encryptie, ongeacht hardware of software, datacenter of cloud.

Waarom introduceert F5 Synthesis?

De datahoeveelheid blijft groeien en het ‘internet of things’ wordt werkelijkheid, waardoor bedrijven te maken krijgen met miljoenen toepassingen, miljarden gebruikers en biljoen internetverbonden apparaten. Hiertoe moeten ze in staat zijn services optimaal te schalen, flexibel om te gaan met resources en samen te werken met een verscheidenheid aan open en gesloten platformen. Synthesis helpt ze hierbij.

Hoe is Synthesis opgebouwd?

Synthesis bestaat uit drie componenten: Services fabric ScaleN, de technologie die alle elementen in een netwerkinfrastructuur samenbindt. SDAS (Software Defined Application Services), programmeerbare applicatieservices die op een intelligente manier toegepast kunnen worden op elke applicatie binnen de ScaleN fabric. En Reference, een verzameling beschrijvende architecturen bedoeld om gebruikersverwachtingen en prestaties gelijk te houden, ongeacht IT-uitdagingen.

Meer informatie over Synthesis via: https://synthesis.f5.com/

Published Nov 11, 2013
Version 1.0

Was this article helpful?

No CommentsBe the first to comment